×
Kryefaqe Çfarë ofrojmë Aplikacione Web Faqe Paketat Na kontaktoni

eklips web

e

Ne krijojmë webfaqen dhe aplikacionin që ju dëshironi!

Çfarë ofrojmë

Mirëmbajtje web faqesh

Ne ofrojmë mirëmbajtje për web faqe duke i rritur cilësinë dhe sigurin. Duke e përditesuar ose rikonceptuar.

Krijim web faqesh

Nuk ka rëndësi nëse je individ apo kompani ne marrim idenë tuaj dhe krijojmë web faqen që ju dëshironi

Krijim aplikacionesh

Ne krijojmë aplikacione të ndryshme e shumë funksionale për sistemet android dhe apple

Aplikacione

Ne krijojmë aplikacione të ndryshme e shumë funksionale për sistemet android dhe apple. çdo ide e juaja mundë të kthehet në aplikacionin që ju dëshironi dhe që përmbush kërkesat tuaja.

Web Faqe

Nuk ka rëndësi nëse je individ apo kompani ne marrim idenë tuaj dhe krijojmë web faqen që ju dëshironi. Krijimi i një web faqje kalon në tre hapa të rëndësiëm, marrja e idesë dhënja e konceptit dhe venja në jet e web faqes tuaj. Disa nga platformat që ne e ofrojme këtë shërbim janë : WordPress, Joomla dhe Druapal. Gjithashtu ne ofrojmë mirëmbajtje për web faqe duke i rritur cilësinë dhe sigurin. Duke e përditesuar ose rikonceptuar.

Paketat

Paketa Design

450

Krijim web faqje

Mirëmbajtje teknike 3 muaj

-

-

-

Paketa Baz

550

Krijim web faqje

Mirëmbajtje teknike 6 muaj

Host / pa limit

Email / pa limit

-

Paketa VIP

850

Krijim web faqje

Mirëmbajtje teknike 9 muaj

Host / pa limit

Email / pa limit

App për iOS ose Android

Paketa VIP Plus

1150

Krijim web faqje

Mirëmbajtje teknike 1 vit

Host / pa limit

Email / pa limit

App për iOS dhe Android

Name