×
Kryefaqe Çfarë ofrojmë Web Faqe Paketat Na kontaktoni

eklips web

e

Ne krijojmë webfaqen që ju dëshironi!

Çfarë ofrojmë

Mirëmbajtje web faqesh

Ne ofrojmë mirëmbajtje për web faqe duke i rritur cilësinë dhe sigurinë. Duke e përditësuar ose rikonceptuar.

Krijim web faqesh

Nuk ka rëndësi nëse je individ apo kompani ne marrim idenë tuaj dhe krijojmë web faqen që ju dëshironi.

Search Engine Optimization

Ne rrisim performancën e trafikut dhe gjenerimin e rezultateve në motorët e kërkimit të web faqeve tauaj.

Na kontaktoni, të merrni shërbimin më të mirë !

Mundësitë më të mira për të krijuar web faqen tënde.

Web Faqe

Nuk ka rëndësi nëse je individ apo kompani ne marrim idenë tuaj dhe krijojmë web faqen që ju dëshironi. Krijimi i një web faqje kalon në tre hapa të rëndësishëm, marrja e idesë, dhënja e konceptit dhe vënja në jetë e web faqes tuaj. Disa nga platformat që ne e ofrojmë këtë shërbim janë : WordPress, Joomla dhe Druapal. Gjithashtu ne ofrojmë mirëmbajtje për web faqe duke i rritur cilësinë dhe sigurinë. Duke e përditësuar ose rikonceptuar.

Paketat

Paketa Design

duke filluar nga

550 €

Krijim web faqje

Mirëmbajtje teknike 3 muaj

-

-

Paketa Full

duke filluar nga

750 €

Krijim web faqje

Mirëmbajtje teknike 6 muaj

Host / pa limit - 1 vit

Email / pa limit - 1 vit

Name

eklips web e Ne krijojmë webfaqen dhe aplikacionin që ju dëshironi!

eklips web

e

Ne krijojmë webfaqen dhe aplikacionin që ju dëshironi!